Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (2023)

Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (1)

Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (2)

Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (3)

Wij vragen

24 - 40 uur

HBO, Universitair

Reguliere baan

Jij haalt voldoening uit om onze cliënten te helpen de regie over hun leven te herwinnen.

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO GGZ

Ruim aanbod aan cursussen en scholing

Vitaliteitsbudget €150,-

Waarom onze organisatie

11 specialismen, 1 loopbaan

Samen sterker!

Cliënten helpen de regie over hun leven te herwinnen en vorm te geven.

Onze recruiter

Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (4)

Evelien

0615880339

+31615880339

teamrecruitment@arkin.nl

Taken en verantwoordelijkheden

Je werkt in een team van gepassioneerde collega’s die zich iedere dag hard maken voor cliënten.
Om deze cliënten te zien, hen verder te helpen met onze specifieke expertise op het gebied van outreachende verslavingszorg vraagt veel. En het brengt veel, want er worden links- of rechtsom altijd stappen in positieve richting gezet, dat zorgt voor enorm veel energie en verbinding. Het mooie aan ons werk is dat we er niet alleen zijn voor de client, maar ook voor het hele netwerk.

Samen met de manager bedrijfsvoerder ben je leidinggevende van het JOT in Amsterdam, daarnaast ben je ook werkzaam als behandelaar. Doordat jouw duaal partner de teams ook ondersteunt en leidt op bedrijfstechnisch en financieel vlak, heb jij als manager behandelzaken de ruimte om het behandelaanbod verder te professionaliseren vanuit de behandelvisie van Jellinek. Samen zijn jullie resultaatverantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg, de productie, de ontwikkeling en de bedrijfsvoering van de teams. Jullie rapporteren aan de directie van Jellinek, bestaande uit een directeur behandelzaken en een directeur bedrijfsvoering. Samen zorg je voor een brede bekendheid en onderhouden jullie de contacten in het regionale netwerk.

Als manager behandelzaken…

 • treed je op als verantwoordelijke voor de behandelinhoud: vanuit de behandelvisie van Jellinek stuur je de behandelingen en collega’s aan;
 • ben je (mede) verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van het behandelaanbod en het ontwikkelen en aansturen van zorginnovatie;
 • ben je initiatiefnemer van verschillende projecten zoals het ontwikkelen van beleid met betrekking tot cliënten met LVB, de zorg voor kinderen van cliënten, het ontwikkelen van e-health, het implementeren van een comorbiditeitsbeleid en het samenwerken in de stad.

Als behandelaar:

 • geef je minimaal 16 uur per week behandeling aan cliënten, afhankelijk van de omvang van jouw dienstverband.

Geboden wordt

 • Arbeidsvoorwaardenen salaris zijn als psychiater AMS + management toelage, verslavingsarts en klinisch psycholoog FWG 75 en als gz-psycholoog FWG 70;
 • Een jaarcontract voor 24-36 uur me;bij wederzijdse tevredenheid een vast contract na 6 of 12 maanden.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Voor woon-werkverkeer en dienstreizen een 2e klasse mobiliteitskaart, ook te gebruiken voor OV-fiets. Ook een km vergoeding is mogelijk;
 • Korting op verzekeringen bij Univé en Centraal Beheer;
 • Een thuiswerkregeling met vergoeding voor werkplekinrichting en vergoeding voor thuiswerkdagen;
 • Arkin biedt met 11 specialismen op verschillende locaties ook veel mogelijkheden op langer termijn voor jouw professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Hiervoor hebben we een breed scholings- en trainingsaanbod;
 • Een meerkeuzesysteem waarbij je brutoloon bijvoorbeeld kunt gebruiken voor extra vakantie-uren, fietsaanschaf en aanvullende reiskostenvergoeding;
 • Voor jouw welzijn een jaarlijks vitaliteitsbudget en 35 uur levensfasebudget, korting op sportabonnement en toegang tot het platform Nrgize voor deelname aan activiteiten zoals bootcamp, yoga en salsa dansen.

Profiel kandidaat

Jij denkt en handelt succesvol op beleidsmatig, tactisch en operationeel niveau. Door jouw leidinggevende en coördinerende vaardigheden lukt het je om samen met jouw duaal partner de kwaliteiten van medewerkers te stimuleren en veranderprocessen met goed gevolg te begeleiden. Je houdt van outreachend werken en de dynamiek die dit werk met zich meebrengt. Met jouw sterke visie op complexe zorg, ondernemerschap en goede samenwerkingsverbanden zowel binnen Jellinek en Arkin als alle ketenpartners, geven jullie samen en met het team de verslavingszorg verder vorm.

Ben jij een inhoud gedreven manager die graag netwerkt en optimale zorg wil bieden voor al onze cliënten? Dan ontvangen wij heel graag jouw sollicitatie wanneer je beschikt over:

 • Ervaring in het behandelen in de verslavingszorg;
 • Een BIG registratie als psychiater, verslavingsarts, klinisch of GZ-psycholoog.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Meer informatie

Jellinek is de expert op het gebied van verslaving. Jellinek heeft als eerste in de verslavingszorg een TOPGGz erkende afdeling en biedt daarmee kwalitatief hoogwaardige zorg. Jellinek is sterk in preventie én behandeling.

Als manager behandelzaken ben jij de collega van een ambitieus team van (regie)behandelaren, die ervoor zorgen dat de client centraal staat. Het management is duaal georganiseerd. Je werkt nauw samen met jouw duaal partner, de manager bedrijfsvoering.

In Amsterdam zijn er vijf Jellinek Outreachende Teams (JOT), waaronder twee behandelteams die werken met Community Reinforcement Approach, een bemoeizorgteam en een Verslaving Intensief Team dat ambulante crisiszorg biedt. Het vijfde team is het medische team, dat clienten behandelt met o.a. verstrekking van methadon en ambulante detox. De teams bestaan uit een SPV’er, verpleegkundigen,social workers, maatschappelijk werkenden, ergotherapeuten, GGZ-agogen en een psycholoog. We hebben een sterk team van regiebehandelaren dit zijn verslavingsartsen, psychiaters en een verpleegkundig specialist. Aan het JOT zijn ook IPS-coaches en een geestelijk verzorgende verbonden. Er wordt intensief samengewerkt met andere collega’s binnen Jellinek en Arkin, en netwerkpartners in de wijk en stad zoals huisartsen, GGD, HVO etc.

Wij bieden zorg aan mensen met een chronische middelenverslaving en vaak bijkomende psychiatrische en sociaal-maatschappelijke problematiek. Wij behandelen bijzondere cliënten, die vaak al een lange behandelgeschiedenis hebben, en al veel hebben meegemaakt. Unieke verhalen en levens waar je tijdelijk in mee mag lopen.

Jellinek is een van de 11 specialismen van Arkin. Samen zijn we de expert op het gebied van de psychiatrie en verslavingszorg. Met elkaar maken we ons sterk voor de mentale veerkracht van onze cliënten.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Freek de Bruijn, directeur bedrijfsvoering Jellinek op 06-28340255 of Kim ten Katen directeur behandelzaken op 06-46869961.

Wil je sparren over de mogelijkheden als regiebehandelaar of manager behandelzaken binnen Jellinek of een van de andere specialismen van Arkin? Neem contact op met Nicolaas den Ouden, recruiter Arkin via 06-24910795 of via nicolaas.den.ouden@arkin.nl.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor in de procedure. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn bij Arkin. Als grote Randstedelijke GGZ organisatie streven wij naar een diverse personeelssamenstelling, die een afspiegeling is van de bevolkingssamenstelling in onze directe omgeving. Arkin streeft een inclusieve interne cultuur na, waarin medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen, dezelfde kansen krijgen, andere zienswijzen waarderen en hierdoor het beste uit zichzelf kunnen halen.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Job alert maken

Maak een job alert voor 'psychiater' en ontvang dagelijks vergelijkbare vacatures per mail

Startnu

Anderen bekeken ook

Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (5)

Psychiater Kliniek Nieuwe Meer > 24 - 32 uur

Mentrum
Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (6) Amsterdam
 • 24 - 32 uur
 • 5 dagen geleden

Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (7)

Psychiater Kliniek Langdurige Intensieve Zorg | 24 - 36 uur

Inforsa
Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (8) Amsterdam
 • 24 - 40 uur
 • 16 dagen geleden

Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (9)

Interim Psychiater ZZP freelance of arbeidscontract

Arkin
Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (10) Amsterdam
 • 6 - 40 uur
 • 16 dagen geleden

Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (11)

Psychiater Forensisch Jeugdteam | 16 - 24 uur

Inforsa
Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (12) Amsterdam
 • 16 - 24 uur
 • 16 dagen geleden
''Je merkt dat je een band met de mensen opbouwt en dat vind ik het leukst. Dat als ze binnenkomen ze naar jou vragen en veel vertellen. Dat ik ze niet alleen zorg geef, maar ook een band met ze schep vind ik het mooist.''

Joke Verpleegkundige

Onze arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal conform CAO GGZ

Vitaliteitsbudget €150,-

Balansbudget €500,- in te zetten verlof uren, opleidingsbudget, uitbetalen

Goed pensioen bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn

Vakantiegeld

Eindejaarsuitkering 8,3%

Eindejaarsuitkering 8,3%

ORT

Fietsenplan

Werken vanuit huis wanneer mogelijk met werkzaamheden

Remote werken mogelijk

Thuiswerkvergoeding

Mobiliteitskaart

Reiskostenvergoeding

Mobiliteitskaart voor OV

Ruim aanbod aan cursussen en scholing

Opleidingsbudget

NRgize activiteiten: yoga, bootcamp, supper

Onze waarden

Samen

Jellinek is onderdeel van Arkin en één van de 11 specialismen.Samen Sterker.

Lef

Lef tonen, verantwoordelijkheid nemen, durven gaan voor wat goed is voor cliënten hier de ruimte voor krijgen. Ruimte krijgen van ons voor nieuwe initiatieven om de zorg te verbeteren.

Nieuwsgierig

Nieuwsgierig zijn naar elkaar en met plezier blijven leren en ontwikkelen. De mogelijkheid krijgen van ons om de expert te worden op gebied van psychiatrie en verslavingszorg.

Verbinding

Verbinding maken op alle aspecten niveaus en specialismen, zowel intern en extern. Elkaar blijven zien en waarderen. Samen sterker!

Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (13)

Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (14)

Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (15)

Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (16)

Vacature Manager behandelzaken outreachende teams (17)

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Eerste reactie

Je ontvangt altijd een (telefonische) reactie op je sollicitatie.

Eerste interview

Na het eerste contact volgt een gesprek om elkaar beter te leren kennen.

Tweede interview

Een vervolg gesprek of er een meeloopdag.

Aanbod

Wij doen je een mooi aanbod.

Aangenomen

Start met je nieuwe droombaan.

Solliciteer later

Bel mij op

Solliciteren kost slechts enkele minuten.

Hier ga je werken: Jellinek

evelien.vander.laan@arkin.nl

06 15 88 03 39

Jellinek,is als onderdeel vanArkin, dé expert op het gebied van verslaving in Nederland. Al meer dan honderd jaar helpen we mensen om grip te krijgen op risicovol of problematisch middelengebruik. Verslaving kan iedereen treffen! Wij behandelen dan ook een zeer diverse cliëntengroep – van jong tot oud, hoog- en laagopgeleid, met en zonder co-morbide problematiek en met verschillende achtergrond – voor zowel gedragsverslaving als middelenafhanke...

Ik wil meer weten over Jellinek

Of zoek op zoekwoord

Kinderen (228)
Financieel (172)
Leidinggevend (114)
Verslaving (51)
Psycholoog (47)

x

Zo maak je een goed CV

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated: 08/05/2023

Views: 5815

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.